Efficiëntie, Hoge kwaliteit, gemak en innovatie

Onze mobiele app is voor klanten zonder studio, maar toch gebruik willen maken van de innovatie en het gemak. Instappen op laag niveau en gebruik maken van het hoogste niveau innovatie en techniek!

Rotoview studios heeft niet stil gezeten afgelopen tijd. De periode dat het in de Automotive industrie niet vanzelf ging hebben wij juist die tijd genomen om te investeren in nieuwe software ontwikkeling op het gebied van Advertentie/360 fotografie voor de Automotive industrie.

Het tijdperk dat er een studio medewerker met een spiegelreflex camera zijn foto’s maakte is voorbij. Ten eerste is de complexiteit van een dergelijk toestel niet gewenst en wordt als lastig ervaren. Daarnaast is het ook niet meer nodig om met SD kaartjes te rommelen en de fotobestanden van het ene naar het andere mapje te slepen. Laten we het dan maar niet hebben over het nabewerken van foto bestanden, dit vaak tijdrovende klusje behoort ook tot verleden tijd.

Met onze nieuwe Rotosoft Mobile app is het bovenstaande verhaal niet meer nodig. U kunt de app op uw iPhone (13 en hoger) installeren en uw telefoon wordt daarmee uw fototoestel.

Wij richten samen met u de configuratie in van de App. U bepaald welke foto volgorde u wenst op de advertentie portalen. Daarnaast kunnen wij ook een grafisch logo toevoegen aan de foto’s zodat u altijd goed herkenbaar bent op de portalen. Ook bieden wij de mogelijkheid om de foto’s na te bewerken in Photoshop. Onze beeld bewerker zal in samenspraak met u een mooie preset maken zodat de gemaakte foto’s op een nog hoger niveau getild worden. Een mooie witbalans en hoger contrast. Hiermee brengt u de geadverteerde voertuigen gemakkelijker onder de aandacht van een toekomstige koper.

Cloud omgeving

Het is niet alleen een App die op uw telefoon staat. Wij richten tevens een Cloud PC voor u in in onze cloud omgeving. Deze PC heeft een passende hoeveelheid opslag capaciteit zodat uw foto’s goed bewaard blijven voor een bepaalde periode. Daarnaast plaatsen wij een Photoshop licentie op deze pc waarmee we de nabewerkingen kunnen uitvoeren. Als alle foto’s zijn nabewerkt worden deze weergegeven in uw dashboard waarop u kunt inloggen. Hier ziet u het overzicht van alle voertuigen die gefotografeerd zijn. Als u vervolgens de advertentie opmaakt in uw voertuigbeheersysteem worden alle foto’s via een API link in juiste volgorde in de advertentie geplaatst. Hier hoeft u verder niets aan te doen.

Heel kort gezegd: Rotosoft app installeren. Fotosessie maken van het voertuig welke geadverteerd dient te worden. Dit zal een minuut of 3 in beslag nemen. Alle verdere werkzaamheden worden in de cloudomgeving uitgevoerd.

Geïnteresseerd in de mobiele app?

Maak vandaag nog een afspraak om onze demonstratie studio in Alphen aan den Rijn te bezoeken.