Auto studio

Met onze fotografie oplossingen maak je in no time een volledige reportage voor je virtuele showroom.

Onze autostudio’s worden volledig op maat gemaakt en altijd met een bepaalde gedachte, bedrijfsidentiteit staat voorop. Zo kun je bij ons kiezen uit een tiental verschillende grijstinten als achtergrond, print is ook mogelijk, is het draaiplateau in elke gewenste RAL kleur te bestellen, zowel mat als glans en zijn er verschillende belichtings opties. Dit om per klant een volledig unieke studio te realiseren. Je wilt tenslotte niet precies dezelfde foto’s als je buurman op de hoek.
 
Benieuwd welke oplossing het beste zou gaan werken voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een passend en persoonlijk advies.

Led wall oplossing

Met een LED wall als achtergrond kun je achtergronden met een druk op de knop veranderen. Dit is de oplossing als je echt even uit de band wil springen of natuurlijk erg handig als je een poetsbedrijf hebt met meerdere klanten die wel allemaal een eigen achtergond willen omwille van identiteit.
 
Wij kunnen klant specifiek achtergronden koppelen. Een klant kan zijn/haar eigen achtergond aanleveren of bij ons kiezen uit honderden achtergronden of films uit onze beeldbibliotheek. 

Professional plus

Rotoview studios auto fotostudio bovenaanzicht

Een complete fotostudio met optioneel verlicht plafond en een optioneel verhoogde vloer. Afhankelijk van de mogelijkheden op locatie tekenen wij de studio eerst op maat in, met een verscheidenheid aan opties.

Premium LED

Rotoview Studios auto fotostudio

Onze Premium LED studio is het neusje van de zalm. Afhankelijk van de mogelijkheden op locatie tekenen wij de studio eerst op maat in.

Geïnteresseerd in een 360° auto fotostudio?

Maak vandaag nog een afspraak om onze demonstratie studio in Alphen aan den Rijn te bezoeken.