DSC00612
DSC00627
DSC00614
DSC00632

STUDIO OP MAAT  

MEER CONVERSIE  

TRAINING VOOR UW PERSONEEL  

PASSENDE SOFTWARE  

Rotoview-logo

PRODUCTEN.

Uw auto studio op maat. 

Draaiplateau – Software –Verlichting

DRAAIPLATEAU VOOR HET FOTOGRAFEREN VAN EEN AUTO OF MOTOR

In onze fotostudio bevindt zich een draaiplateau. Met dit draaiplateau kunt u prachtige foto’s en 360° animaties creëren waarmee u uw online presentatie naar een hoger niveau brengt. 

Bent u opzoek naar een fotografie-oplossing voor uw auto’s en/of motoren? Dan is een fotostudio met een draaiplateau een uitstekende oplossing en bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Een draaiplateau dat bij u past.

Rotoview Studios biedt studio’s aan met draaischijven voor auto’s en motoren. Onze innovatieve draaiplateaus worden ontwikkeld in onze fabriek in Alphen aan den Rijn. 

  • Rotoview Model C(ar)
  • Rotoview Model M(otor) 

Onze draaiplateaus zijn beschikbaar in elke RAL-kleur. Laat uw draaiplateau coaten in dezelfde kleur als uw vloer, dit oogt vaak erg stijlvol. Bovendien kunt u uw draaiplateau ook later personaliseren met uw eigen logo. 

Een podium voor uw voertuig: hét draaiplateau voor 360° fotografie

Met een draaiplateau kunt u heel eenvoudig professionele 360° foto’s en animaties maken van uw voertuig. Wij stellen de juiste camera-instellingen en belichting voor u in, uw camera en het draaiplateau doen de rest. Zo heeft u met één druk op de knop professionele foto’s die uw auto’s en of motoren laten stralen. 

 

Draaiplateau in uw studio

Wilt u ook graag een draaiplateau voor uw auto’s en voertuigen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken wij wat er allemaal mogelijk is. 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!

SOFTWARE

Bij uw studio krijgt u een PC, high-end camera’s voor exterieur foto’s (360°) en een losse camera voor interieur foto’s. U kunt zo aan de slag doordat alle instellingen van de camera’s door ons zodanig zijn ingesteld dat deze perfect zijn voor auto fotografie. 

 

DE WERKING

Bij uw studio leveren wij een gebruiksvriendelijk software pakket wat er voor zorgt dat u en uw personeel met één druk op de knop alles in beweging kunt zetten. De foto’s zijn per direct beschikbaar op de PC. 

 

Naast prachtige exterieur foto’s maakt u, met de ‘losse’ gebruiksvriendelijke camera, professionele interieur foto’s. Eenmaal klaar koppelt u deze gemakkelijk aan de PC, de foto’s worden direct in een map gezet en de foto’s op de camera worden automatisch gewist.

Bij ieder voertuig krijgt u één map met de 360° foto’s en één map met de detail/interieur foto’s. Dit alles op kenteken en een uniek voertuig ID nummer. Zo bent u direct klaar voor het volgende voertuig! 

 

Ook bieden wij u de mogelijkheid om samen met u en uw voorraad beheer systeem leverancier ervoor te zorgen dat de communicatie tussen deze partijen tot stand komt. Dit m.b.t. de URL link voor een 360° presentatie op uw eigen website. 

 

Om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers volledig aan de slag kunnen met de software geven wij, op locatie, een uitgebreide training. 

VERLICHTING

Voor de verlichting in uw studio kunt u kiezen uit verschillende opties. In het basispakket zit alles wat u nodig heeft. Maar wilt u juist die ene extra aanzet voor een bepaald licht effect? Wij laten zien wat verschillende bronnen voor het uiteindelijke beeld doen. 

BELANG VAN GOEDE VERLICHTING

De juiste lichtbronnen zijn ontzettend belangrijk uw online presentatie. Daarom worden ook deze op maat gemaakt samen met uw studio. Er zijn verschillende opties waar u uit kunt kiezen. Verschillende lichtbronnen zorgen voor verschillende sferen. 

 

In de studio vindt u een achterwand waar het voertuig voor staat. Deze is van kwalitatief hoogwaardig doek gemaakt welke wij bevestigen in een frame. Voor de achterwand kunt u elke kleur kiezen die u maar wilt. 

 

Naar verschillende kleuren kunt u op uw achterwand ook een volledige foto laten printen. Wilt u een industriële look? Dan printen wij een fabriekshal op het doek. Wij beschikken over hoge-resolutie geschoten voorbeelden waar u uit kunt kiezen! 

 

Houdt u het liever simpel? Dan kiest u voor wit of grijs. Wilt u een keer een andere look? Dan is dat mogelijk en vervangen wij de achtergrond. 

 

HUURKOOP

Wilt u uw auto studio liever in termijnen aflossen? Ook dat is geen probleem bij Rotoview Studios. Met onze huurkoop constructie lost u maandelijks een bedrag af. Dit kan in 12, 24 of 36 termijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staat u graag te woord. 

Heeft u interesse? Vraag dan hier een offerte aan!