DSC00612
DSC00627
DSC00614
DSC00632

STUDIO OP MAAT  

MEER CONVERSIE  

TRAINING VOOR UW PERSONEEL  

PASSENDE SOFTWARE  

Logo-Rotoview-zwart

Draaiplateau voor het fotograferen van een auto of motor

In onze fotostudio bevindt zich een draaiplateau. Met dit draaiplateau kunt u prachtige foto’s en 360º animaties maken, waarmee u uw online auto- of motorpresentatie verbetert. Wanneer u op zoek bent naar een fotografie-oplossing voor uw auto’s of motoren is een draaiplateau een uitstekende oplossing. 

 

Draaischijf voor auto of motor

U kunt bij ons terecht voor een draaischijf voor een auto of motor. Onze nieuw ontwikkelde draaiplateaus Rotoview Model C(ar) en Model M(otor) worden ontwikkeld in onze fabriek in Alphen aan den Rijn en zijn leverbaar in elke RAL-kleur. Wenst u een bedrijfslogo op het draaiplateau? Dan ontvangen wij dit graag in een EPS-formaat en kan dit geplaatst worden tegen een meerprijs. We raden aan om het draaiplateau voor de auto in dezelfde kleur te laten coaten als uw vloer; dat oogt vaak erg stijlvol.

Een podium voor uw auto: het draaiplateau voor 360º fotografie

Door gebruik te maken van een draaiplateau voor uw auto of motor kunt u heel eenvoudig professionele 360º foto’s maken van uw voertuig. U stelt eenmalig de juiste camera-settings en belichting in, uw camera en het draaiplateau doen de rest. Hierdoor worden auto’s en motoren altijd vanuit de voordeligste hoek gefotografeerd. 

 

Draaiplateau in uw automotive fotostudio

Wilt u ook graag een draaiplateau voor auto’s en motoren in uw fotografiestudio? De mogelijkheden zijn eindeloos! Er is wel één voorwaarde wanneer u het Rotoview Model C wilt plaatsen. De vloer moet hiervoor 100% egaal zijn en er moet in geboord kunnen worden omdat er chemische ankers 10 centimeter diep geplaatst moeten worden. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een draaiplateau in uw fotostudio, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!