STUDIO OP MAAT  

MEER CONVERSIE  

TRAINING VOOR UW PERSONEEL  

PASSENDE SOFTWARE  

Logo-Rotoview-zwart

Draaiplateau voor autofotografie

De kwaliteit van de foto’s van het voertuig in uw virtuele showroom zijn cruciaal in het aankoopproces en worden nog belangrijker in de toekomst.

 

Het integreren van een draaiplateau in uw bedrijfsproces zorgt niet alleen voor een snellere workflow maar zorgt er ook voor dat uw voertuigen nagenoeg altijd hetzelfde worden gepresenteerd, in eenzelfde lichtsetting.

 

Onze draaiplateau en camera oplossing zorgt ervoor dat u binnen een handomdraai uw presentatie klaar heeft. Het hele systeem kan bediend worden door één persoon.

 

Ons nieuw ontwikkelde draaiplateau heeft een diameter van 5 meter en is slechts 3,5 centimeter hoog. Wij hoeven hierdoor geen kostbare verhoogde vloeren rondom aan te brengen omdat het plateau simpelweg niet meer opvalt. De bovenkant van het draaiplateau is strak afgewerkt en is leverbaar in elke gewenste kleur.

 

Wij streven naar perfectie en laten zien dat de maatstaf weer is verlegd.

Draaischijf voor auto of motor

U kunt bij ons terecht voor een draaischijf voor een auto of motor. Onze nieuw ontwikkelde draaiplateaus Rotoview Model C(ar) en Model M(otor) worden geproduceerd in onze fabriek in Alphen aan den Rijn.

Auto studio met draaiplateau

Wilt u ook graag een auto studio met een draaiplateau? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!