RotoView Studios

360° auto fotostudio

Voor 95% van uw potentiële klanten begint de zoektocht naar een auto online. RotoView Studios ontwikkeld en produceert een innovatieve auto fotostudio, aangevuld met een breed pakket aan software oplossingen, om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken de voorraad op een ongekend hoog niveau te presenteren. Laat u inspireren door ons verhaal.

Waarom een RotoView auto fotostudio?

Rotoview Studios draaischijf

Draaiplateau

Onze auto fotostudio bevat een draaiplateau van 3,5 cm hoog, gekoppeld aan onze software en camera's en draait binnen 1 minuut een ronde. Het draaiplateau is in iedere gewenste RAL kleur leverbaar, mat of glans.

Rotoview Studios kruising autoweg

API-koppelingen

Met elk voorraad beheer systeem zijn er API-koppelingen gerealiseerd om de auto's gelijk klaar te zetten voor uw advertentie. Via een dashboard zijn alle auto's oproepbaar via voertuig ID of kenteken. U plukt ze daar zo van onze cloud. In deze cloud staat ook de 360 interactief klaar welke wij via een koppeling op uw website plaatsen.

Rotoview studios kleur correctie

Digitale nabewerking

Om uw foto's nog een extra persoonlijke touch te geven hebben wij een geautomatiseerde preset gemaakt die over alle foto's gaat. Wij kunnen deze preset naar wens en smaak vormgeven.

Film

In onze LED studio maken wij gebruik van een speciale 4K filmcamera. Uit deze film halen wij losse frames die dienen als foto's voor de portals en als vulling voor de 360 viewer. De volledige film met bijvoorbeeld bewegend beeld kan bijvoorbeeld gebruikt worden op TAGGLE auto en worden ingezet op social media.

Beleef het zelf:

Deze bedrijven gingen u al voor:

Geïnteresseerd in een 360° auto fotostudio?

Maak vandaag nog een afspraak om onze demonstratie studio in Alphen aan den Rijn te bezoeken.