STUDIO OP MAAT  

MEER CONVERSIE  

TRAINING VOOR UW PERSONEEL  

PASSENDE SOFTWARE  

Logo-Rotoview-zwart

Over ons

Over Rotoview Studios

Omdat wij in het verleden nog niet onze eigen high-end lijn van producten hadden wil niet zeggen dat wij nooit van ons hebben laten horen in de automotive sector. Wij hebben klanten als Carnext, In de Wal, Vaartland, Kalfsbeek en De Waal Autogroep bedient. Wij hadden toen toeleveranciers en dat werkte voor ons op een gegeven moment niet meer, de flexibiliteit ontbrak.

 

We zijn in onze fabriek in Alphen aan den Rijn begonnen met het uittekenen van ons totaal nieuwe concept. Van fabricage tot assemblage tot het spuitwerk aan toe, wij doen het allemaal in eigen huis. We wilden onze eigen unieke producten ontwerpen en daar zijn we trots op. Onze draaischijf is uniek, onze studio’s zijn anders dan wat er op dit moment verkrijgbaar is op de markt en daarnaast hebben wij een zeer flexibel team. Ons uitgangspunt zijn de foto’s, niks anders, Wij worden niet door software gedreven maar juist door de fotografie.

 

De oprichters

Rotoview studios is opgericht door Klaas-Jan Timmerman en Joost Poot.

 

Klaas-Jan heeft zijn roots in de autofotografie en schiet wereldwijd campagnes voor automerken. Daarnaast bedient hij met DealerPictures al jaren automotive bedrijven welke hun bedrijfsvoorraad beeldtechnisch online willen professionaliseren, al dan niet i.s.m. Wheelerdelta. Met Rotoview studios kan hij zijn klanten nog verder bedienen en daarom sluit dit perfect aan op de werkzaamheden die Klaas-Jan al doet.

 

Joost Poot was als technisch directeur 25 jaar lang verbonden aan de Eskens groep. Door zijn kennis heeft Rotoview studios nu een gevarieerd product aanbod.

 

We hopen u snel een keer te mogen ontmoeten.

 

Een hartelijke groet van team Rotoview studios!

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!