DSC00612
DSC00627
DSC00614
DSC00632

STUDIO OP MAAT  

MEER CONVERSIE  

TRAINING VOOR UW PERSONEEL  

PASSENDE SOFTWARE  

Logo-Rotoview-zwart

Over ons

Rotoview studios is een samensmelting van 24 jaar automotive fotografie en technische productontwikkeling. 24 jaar ervaring in automotive fotografie en productontwikkeling zijn in 2018 samengekomen en produceren nu complete studio oplossingen in eigen huis. Dit gaat van de tekentafel tot het te bouwen eindproduct in onze eigen werkplaats in Alphen aan den Rijn.

Over Rotoview Studios

Omdat wij in het verleden nog niet onze eigen fantastische lijn van producten hadden betekent dit niet dat wij nooit van ons hebben laten horen in de automotive sector. Wij hebben klanten als leaseplan, In de Wal, Vaartland, Kalfsbeek, De Waal Autogroep bedient. Wij hadden toen toeleveranciers en dat werkte voor ons op een gegeven moment niet meer. We zijn in de fabriek in Alphen aan den Rijn begonnen met het uittekenen van ons totaal nieuwe concept. Van fabricage tot assemblage tot het spuitwerk aan toe, wij doen het allemaal in eigen huis. We wilden ons eigen unieke product ontwerpen en daar zijn we zeer trots op.

 

De oprichters

Rotoview studios is opgericht door Klaas-Jan Timmerman en Joost Poot.

 

Klaas-Jan heeft zijn roots in de autofotografie en schiet wereldwijd campagnes voor automerken. Daarnaast bedient hij met DealerPictures al jaren automotive bedrijven welke hun bedrijfsvoorraad beeldtechnisch online willen professionaliseren, al dan niet i.s.m. Wheelerdelta. Met Rotoview studios kan hij zijn klanten nog verder bedienen en daarom sluit dit perfect aan op de werkzaamheden die Klaas-Jan al doet.

 

Joost Poot was als technisch directeur 25 jaar lang verbonden aan de Eskens groep. Door zijn kennis heeft Rotoview studios nu een gevarieerd product aanbod.

 

We hopen u snel een keer te mogen ontmoeten.

 

Een hartelijke groet van team Rotoview studios!

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!