Draaiplateau voor het fotograferen van een auto

In onze auto studio bevindt zich een draaiplateau. Met dit draaiplateau kunt u prachtige foto’s en 360º animaties maken waardoor uw online autopresentatie verbetert. Wanneer u op zoek bent naar een fotografie-oplossing voor uw auto’s is een draaiplateau een uitstekende oplossing.

Draaischijf voor auto of motor

U kunt bij ons terecht voor een draaischijf voor een auto of motor. Onze nieuw ontwikkelde draaiplateaus Rotoview Model C(ar) en Model M(otor) worden ontwikkeld in onze fabriek in Alphen aan den Rijn en zijn leverbaar in elke RAL kleur. Wenst u een bedrijfslogo op het draaiplateau? Dan ontvangen wij dit graag in een EPS formaat en kan dit geplaatst worden tegen een meerprijs. We raden aan om het draaiplateau voor de auto in dezelfde kleur te laten coaten als uw vloer; dat oogt vaak erg stijlvol.

Draaiplateau in uw auto studio

Wilt u ook graag een draaiplateau in uw auto studio? De mogelijkheden zijn eindeloos! Er is wel één voorwaarde wanneer u het Rotoview Model C wil plaatsen. De vloer moet hiervoor 100% egaal zijn en er moet in geboord kunnen worden omdat er chemische ankers 10 centimeter diep geplaatst moeten worden. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een draaiplateau in uw auto studio, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Voor elke ruimte kunnen we wel een oplossing verzinnen. 

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.