DSC00612
DSC00627
DSC00614
DSC00632

STUDIO OP MAAT  

MEER CONVERSIE  

TRAINING VOOR UW PERSONEEL  

PASSENDE SOFTWARE  

Logo-Rotoview-zwart

Software

Al onze studio’s bevatten een PC, high end camera (‘s) voor de exterieur foto’s (360) en een losse camera voor interieur foto’s. De ‘losse’ camera is door ons speciaal softwarematig gereset voor auto fotografie.

De werking

 

Het gebruiksvriendelijke software pakket met de mooie intuïtieve interface zorgt ervoor dat u met een druk op de knop alles in beweging zet. Foto’s zijn per direct beschikbaar op de PC. Met een ‘losse’ gebruiksvriendelijke camera worden er interieur foto’s genomen. Eenmaal klaar, koppelt u deze aan de PC en deze zet de foto’s gelijk in een map en wist de beelden op de camera, klaar voor het volgende voertuig!

 

Dus wat u krijgt is 1 map met de 360 graden foto’s en 1 map met de detail/interieur foto’s, dit op kenteken of uniek voertuig ID nummer.

 

Tevens bieden wij de mogelijkheid om samen met u en uw voorraad beheer systeem leverancier ervoor te zorgen dat de communicatie tussen deze partijen tot stand komt. Dit m.b.t de URL link voor een 360 graden presentatie op uw eigen bedrijfswebsite.

 

Om optimaal gebruik te maken van onze software, geven wij op locatie, een training aan alle betrokkenen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!