DSC00612
DSC00627
DSC00614
DSC00632

STUDIO OP MAAT  

MEER CONVERSIE  

TRAINING VOOR UW PERSONEEL  

PASSENDE SOFTWARE  

Logo-Rotoview-zwart

Verlichting

De verlichting in een studio kan op verschillende manieren, wij bieden een aantal opties aan. In het basispakket zit eigenlijk alles wat u nodig heeft. Maar wilt u juist die ene extra aanzet voor een bepaald licht effect? Wij laten zien wat verschillende lichtbronnen voor het uiteindelijke beeld doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Belang van goede verlichting

 

Wij ontwikkelden onze eigen lichtbronnen welke wij integreren in de studio. Afhankelijk van de ruimte maken wij deze lichtbronnen op maat voor u.

Er zijn verschillende licht opties waar u uit kunt kiezen. U kunt hier mee variëren. Hiernaast wat verschillende sferen.

 

De achterwand waar het voertuig voor staat is een kwalitatief hoogwaardig doek welke wij bevestigen in een frame. Deze achterwanden zijn in elke kleur leverbaar, zelfs volledig geprint doek is mogelijk.

 

Wilt u een industriële look? Dan printen wij een fabriekshal op het doek, mogelijkheden ten over! Wij beschikken over High-Res geschoten voorbeelden waar u uit kunt kiezen. Wilt u het wat simpeler houden, dat kan, dan kiest u voor wit of grijs. Wilt u een keer een andere ‘look’? Dan is dat mogelijk, dan vervangen wij de achtergrond.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!