Waarom RotoView Studios

Wij laten ons leiden door de fotografie, deze moet altijd op nummer 1 staan. De zoveelste witte auto studio box waar een auto in staat is niet onderscheidend meer. Klanten vragen steeds meer om een eigen online identiteit. Wij helpen u daar bij. Onze kennis zit juist in de auto-fotografie.

RotoView Studios 3D render

Eigen tekenaars

Je weet precies wat je krijgt voordat de auto studio op locatie gebouwd gaat worden. Je krijgt alle 3D renders voorafgaand aan de bouw zodat er al een kijkje genomen kan worden in de studio in virtual reality. De output qua belichting op de auto zie je hier ook in. Wij maken gebruik van programma’s waar de reflecties van het licht op de auto 1 op 1 kloppen. Als het nieuwbouw betreft onderhouden wij het contact met de architect.

What you see is what you get

Eerlijke en transparante communicatie staan bij ons voorop. Wij hanteren heldere prijzen welke vooraf bekend zijn en daarom vind je bij ons dan ook geen abonnementen waar je jaren aan vast zit. Jij bent de eigenaar van ons software pakket.

Rotoview Studios Led wand draaischijf
RotoView Studios LED wand

Innovatieve auto studio

Met onze LED wand oplossing kan er met een druk op de knop gekozen worden uit verschillende soorten content waar de LED wall mee gevuld kan worden. Dit kunnen foto’s of film zijn. Op aanvraag kunnen wij ook content produceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw eigen meedraaiende showroom op de Led Wall, misschien wel van verschillende vestigingen. Verder kunnen logo’s en aanbiedingen van het bedrijf zonder enige moeite worden toegevoegd.

Software

Onze software stuurt zowel het draaiplateau als de camera aan. De Rotoview interface zorgt er stapsgewijs voor dat alle auto’s netjes gerangschikt worden in een dashboard op kenteken of voertuig ID. Vanuit dit dashboard worden de auto’s gepubliceerd. Met een losse camera worden er detail shots gemaakt welke na reportage gekoppeld wordt aan de software en deze de geheugenkaart weer leeg maakt voor het volgende voertuig.
RotoView Studios dashboard
RotoView Studios camera

Auto studio camera's

Wij maken gebruik van de nieuwste high end 24MP camera’s met de beste lenzen om zo veel mogelijk diepte en detail in beeld te krijgen. 

Geïnteresseerd in een 360° auto fotostudio?

Maak vandaag nog een afspraak om onze demonstratie studio in Alphen aan den Rijn te bezoeken.