DSC00612
DSC00627
DSC00614
DSC00632

STUDIO OP MAAT  

MEER CONVERSIE  

TRAINING VOOR UW PERSONEEL  

PASSENDE SOFTWARE  

Logo-Rotoview-zwart

Onze werkwijze

Als we tot overeenstemming zijn gekomen plannen we een datum om alles bij u te leveren. Voor de zekerheid worden alle punten nog eens doorgenomen om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Wij willen natuurlijk dat u jaren zonder problemen kunt doorwerken en processen niet stil komen te liggen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan staat onze helpdesk u graag te woord. Omdat wij een betrokken partner willen zijn houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en voeren wij updates kosteloos uit.

Wij hebben regelmatig contact met architecten of krijgen bouwtekeningen opgestuurd. Als er nieuw gebouwd gaat worden hebben wij een bepaalde ruimte nodig om de studio te bouwen. Om bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen kan het soms zijn dat een ingetekende studio beter op een andere plaats in het pand kan. Wij denken hierover graag met u mee.

Gaat u nieuw of verbouwen, schakel ons in voor advies op maat.

Studio wordt geplaatst

Camera’s en software worden geactiveerd

Uw personeel krijgt een training en u bent helemaal klaar voor de toekomst!

Updates worden uitgevoerd zonder dat u daar hinder van ondervindt.

Lees hier meer over onze auto studio!

Onze studio’s

Wij bouwen onze auto studio’s met hoogwaardige materialen. U heeft een minimale ruimte nodig van 6 x 7 x 2,5 (LBH). Dit simpelweg om een rotatie mogelijk te maken. Als er ook L3 bussen op het draaiplateau gefotografeerd gaan worden moet de ruimte vanzelfsprekend groter. Stelregel = meer vierkante meters = meer mogelijkheden.

 

In het voortraject krijgt u van ons een 3D tekening van uw studio in de nieuwe situatie. U weet dan precies wat u kunt verwachten. Wij kunnen software matig ook al van te voren aangeven hoe uw wensen het uiteindelijke beeldresultaat beïnvloeden. U krijgt van ons natuurlijk altijd te horen of bepaalde wensen van uw kant wel of juist niet werken.

AM_stud.1870

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op!